De Vries Schildertechniek is vakkundig in alle schilderwerk; zowel voor buiten als binnen, Door onze jarenlange ervaring, gebruik van hoogwaardige producten en technieken, bieden wij u duurzaamheid en kwaliteit.

Binnenschilderwerk

Naast bescherming speelt bij binnenschilderwerk soms nog meer dan bij buitenschilderwerk de verfraaiing een belangrijke rol. Kleur en esthetisch aanzien kunnen de woonsfeer aanzienlijk verhogen en bijdragen tot een beter en prettiger woon- en leefklimaat. Wij gebruiken uitsluitend kwalitatief hoogwaardig watergedragen verfproducten die minder belastend zijn voor het milieu. Ook geurproblemen behoren zo tot het verleden. Beter voor u en de woning.

Buitenschilderwerk

De uitstraling van een pand is het visitekaartje. Zo is het ook met uw woonhuis; door uw huis of bedrijfspand door ons laten schilderen en onderhouden zorgt dat voor vele jaren van schoonheid, representativiteit, duurzaamheid en waardevermeerdering van uw woning of bedrijfspand.

Het Nederlandse klimaat stelt het schilderwerk vaak zwaar op de proef. Daarom zorgen wij voor een perfecte voorbehandeling van de ondergrond evt. slechte verflagen en beglazingkit of zelfs voor het vernieuwen van de glaslatten. Om vervolgens het aangebrachte verfsysteem optimaal te laten beschermen. Ook hier geldt dat de hoge kwaliteit materialen en onze kennis leiden tot een langdurig perfect resultaat.

Houtrot

Wij bieden ook oplossingen voor rottend hout. Met speciaal ontworpen technieken en materialen maken wij slechte verweerde delen hout schoon tot op het blanke hout. De verbindingen frezen wij uit en behandelen wij met verzorgingstechnieken, zo worden problemen in de toekomst voorkomen. Uw houtwerk behandelen wij met de grootste zorgvuldigheid. Bij twijfel worden de oude lagen verf verwijderd en opnieuw opgebouwd. Wij letten hierbij vooral op de draaiende delen. Wanneer deze niet goed behandeld worden is houtrot zo ingetreden.

Ontzorgen

Wij leveren het schilderwerk optimaal aan u af. Een tevreden klant is voor ons het belangrijkste. De Vries Schildertechniek staat voor vakkundig kwalitatief hoogwaardig schilderwerk.

Projecten waar we trots op zijn

 • Schilderen 06
 • Schilderen 05
 • Schilderen 08
 • Schilderen 02
 • Schilderen 03
 • Schilderen 04
 • Schilderen 01
 • Schilderen 07
 • Schilderen 09
  © 2023 De Vries Schildertechniek - Ontworpen en gebouwd door CommPro Automatisering